Patrick Pankalla

Rosa & Baby Rosa

Så kom dagen endelig!
Mark og jeg kan endelig udgive vores første 2 smykker, som vi i samarbejde har designet. Vi er allerede overvældede over modtagelsen, og er så taknemmelige for hvor godt I har taget imod dem. Det vil altid være noget helt specielt når det er vores første samarbejde, da det derfor også er Marks første offentliggjorte projekt hos PERSUEDE.

Mark kom i praktik hos PERSUEDE i november, og siden da har han været med i hele processen, og ikke mindst været en del af mit liv som ung iværksætter, der måske får lidt for mange gode idéer. Han fortjener en klapsalve for alt det jeg har slæbt ham igennem og alt det han har bidraget med til virksomheden.

Nu fungerer Mark i højere grad, som min højre hånd og personlige assistent hos PERSUEDE, hvilket jeg føler vil være uundværligt fremover. Det er også rart, ikke at skulle stå bag det hele mutters alene, for der er sørme en del at se til.

‘Vi har været igennem en kæmpe renovering af butikken. Vi har brugt metervis af sandpapir, spandevis af maling og ikke mindst lige så meget kaffe. Dette har givet mig ekstremt meget overskud, og ikke mindst tid til at fokusere mere på kreativitet og promovering af mit hjertebarn. Det er fantastisk, at vi endelig kan begynde at fokusere på nye designs, da dette jo også er hovedårsagen til at jeg valgte at starte PERSUEDE tilbage i 2016.

Jeg håber at I vil tage godt imod vores nye samarbejde, nemlig; Rosa & Baby Rosa.